Yongchaos batteri forskning og udvikling mål

2022 er året, hvor Kinas energilagringseksplosion tager fart. I midten af ​​oktober vil et 100 megawatt tungt elektrokemisk energilagringsprojekt med deltagelse af det kinesiske videnskabsakademi blive tilsluttet Dalian-nettet til idriftsættelse.Det er Kinas første 100MW nationale demonstrationsprojekt for elektrokemisk energilagring, og verdens største væskestrømsbatteri energilagring peak-regulerende kraftværk med den største effekt og kapacitet.

Det tyder også på, at Kinas energilager er ved at komme hurtigt ind.

Men det er ikke slutningen på historien.Kinas førsteklasses energilagringskraftværk er startet i Xinjiang, hvorefter Guangdongs førsteklasses energilagringsdemonstrationsprojekt, Hunans Rulin Energy Storage Power Station, Zhangjiakou Compressed Air Energy Storage Power Station og yderligere 100 megawatt energilagringsprojekter er blevet forbundet til nettet.

Hvis man tager hele landet i betragtning, er der mere end 65 100 megawatt lageranlæg planlagt eller i drift i Kina.Det er ikke den største overdrivelse.Nylige investeringer i energilagringsprojekter i Kina kan overstige 1 billion yuan i 2030, ifølge National Energy Administration.

Batteri 1

Alene i de første 10 måneder af 2022 har Kinas samlede investering i energilagringsprojekter oversteget 600 milliarder yuan, hvilket overgår alle tidligere kinesiske investeringer.Uden for landet kortlægges energilagringsmarkeder i Europa, USA, Japan og Sydkorea og endda Saudi-Arabien.Layouttiden og skalaen er ikke mindre end vores.

Når det er sagt, oplever Kina og verden generelt den største bølge af energilagringskonstruktion.Nogle industriinsidere siger: Det sidste årti var en verden af ​​strømbatterier, det næste er spillet om energilagring.

Huawei, Tesla, Ningde Times, BYD og yderligere internationale giganter har deltaget i løbet.Der lanceres en konkurrence, der er mere intens end konkurrencen om strømbatterier.Hvis nogen melder sig, kan det meget vel være manden, der fødte den aktuelle Ningde Times.

Batteri 2 

Så spørgsmålet er: hvorfor den pludselige eksplosion af energilagring, og hvad kæmper landene om?Kan Yongchao få fodfæste?

Eksplosionen af ​​energilagringsteknologi er fuldstændig kinesisk relateret.Den originale energilagringsteknologi, som burde være bedst kendt som batteriteknologi, blev opfundet i det 19. århundrede og udviklede sig senere til en række forskellige energilagringsenheder, lige fra vandvarmere til solcelleanlæg og energilagringsvandkraftværker.

Energilagring er blevet en infrastruktur.Kina i 2014 var det første, der udnævnte energilagring som et af de ni nøgleområder for innovation, men det er især det hotte område inden for energilagringsteknologi i 2020, da Kina i år nåede toppen af ​​sine to CO2-neutrale mål, hvilket udløste en revolution.Verdens energi- og energilagring vil ændre sig tilsvarende.

Batteri 3

Blybatterier tegner sig kun for 4,5 procent af det samlede antal på grund af deres dårlige ydeevne, mens natrium-ion- og vanadiumbatterier af talrige anses for at være de mest sandsynlige erstatninger for lithium-ion-batterier i fremtiden.

Natriumioner er mere end 400 gange mere rigeligt end lithiumioner, så det er betydeligt billigere, og det er kemisk stabilt, så du har ingen lithiumforbrænding og eksplosioner.

I forbindelse med begrænsede lithium-ion-ressourcer og stigende batteripriser er natrium-ion-batterier således dukket op som den næste generation af adskillige evige superteknologier.Men Yongchao sigter efter mere end natrium-ion batteriteknologi.Vi forfølger industriens benchmarking af vanadiumion-batteriteknologi i Ningde-æraen.

Batteri 4

Ressourcerne og sikkerheden ved vanadium-ion-batterier er højere end for lithium-ioner.Med hensyn til ressourcer er Kina verdens rigeste land på vanadium med 42 procent af reserverne, hvoraf de fleste er let udvindet vanadium-titanium-magnetit.

Med hensyn til sikkerhed vil vanadiumflow-batterielektrolyt med fortyndet svovlsyreopløsning indeholdende vanadiumioner ikke forekomme forbrænding og eksplosion, og den flydende elektrolyt, kan opbevares i lagertanken uden for batteriet, optager ikke ressourcerne inde i batteriet, så længe den eksterne vanadiumelektrolyt, kan batterikapaciteten også øges.

Som et resultat, med støtte og opmuntring af nationale politikker, udvikler Yongchao Technology sig hurtigt på vejen til batteriteknologisk forskning og udvikling.

 


Indlægstid: 25. oktober 2022